Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Alimentación animal")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4796

  • Page / 192
Export

Selection :

  • and

Valorisation des sous produits de la meunerie en alimentation animaleRAOUDHA ELLOUZE GHORBEL.MHA (Sousse). 2003, pp 101-107, issn 0330-8030, 7 p., HSConference Paper

Effects of body condition and protein on milk fat depression in early lactation dairy cows = Effet des conditions physiologiques et de la teneur en protéines des rations sur la diminution de la teneur en matière grasse du lait chez les vaches en première lactationJAQUETTE, R. D; RAKES, A. H; CROOM, W. J. JR et al.Journal of dairy science. 1988, Vol 71, Num 8, pp 2123-2134, issn 0022-0302Article

Optimising the forward feeding zone of harvesters: Development of a research platformDAVIS, R. J; NORRIS, C. P.International sugar journal. 2004, Vol 106, Num 1264, pp 222-229, issn 0020-8841, 6 p.Conference Paper

Effect of vermiculite on productive performance of White leghorn hens in a controlled feeding systemKHOKRIN, S. N; KHAN, M. J.Animal feed science and technology. 1991, Vol 35, Num 3-4, pp 301-307, issn 0377-8401Article

Effect of type and amount of buffer addition to grass silage-based total mixed rations on milk production and composition = Effet du type et du taux d'addition de solution tamponnée aux rations mixtes à base d'ensilage d'herbe sur la production et la composition du laitHARRISON, J. H; RILEY, R. E; LONEY, K. A et al.Journal of dairy science. 1989, Vol 72, Num 7, pp 1824-1830, issn 0022-0302Article

Rôle de la photopériode sur la prise alimentaire du porcelet sevré = Impact of photoperiod on feed intake in weaner pigletsMASSABIE, Patrick.Techni porc. 2006, Vol 29, Num 3, pp 17-20, issn 0181-6764, 4 p.Article

Microbiological characterization of food residues for animal feedingSANCHO, Pilar; PINACHO, Ana; RAMOS, Pedro et al.Waste management (Elmsford). 2004, Vol 24, Num 9, pp 919-926, issn 0956-053X, 8 p.Article

Probiotiques : facteurs de croissance en alimentation animaleBLANCHET, M.Industries alimentaires et agricoles. 1989, Vol 106, Num 9, pp 751-754, issn 0019-9311Article

Effect of temporary food or water deprivation on milk secretion and milk composition in the goat = Effet d'un jeûne et de la privation d'eau temporaires sur la secrétion et la composition du lait de chèvreDAHLBORN, K.Journal of dairy research. 1987, Vol 54, Num 2, pp 153-163, issn 0022-0299Article

Response of early lactation dairy cows fed diets varying in source of nonstructural carbohydrate and crude proteinCASPER, D. P; SCHINGOETHE, D. J; EISENBEISZ, W. A et al.Journal of dairy science. 1990, Vol 73, Num 4, pp 1039-1050, issn 0022-0302Article

Effects of supplemental magnesium in diets of laying hens on egg production and egg quality parameters = Effets de la complémentation en magnésium dans les rations alimentaires des poules pondeuses sur la production et les paramètres de qualité des oeufsSTILBORN, H. L; HELLWIG, H. M; WALDROUP, P. W et al.Nutrition reports international. 1989, Vol 40, Num 1, pp 123-128, issn 0029-6635Article

Physico-chemical characteristics and fatty acid composition of milk fat of Krankrej cows. II. Effect of dietary conditions = Propriétés physicochimiques et composition en acides gras de la matière grasse du lait de vache Krankrej. 2. Effets du mode d'alimentationPATEL, G. K; PATEL, M. J; PATEL, R. M et al.Fett (Weinheim). 1989, Vol 91, Num 4, pp 164-167, issn 0931-5985Article

Genetic variation in the feeding value of cereal straw = Effet des variations génétiques sur la valeur nutritive des pailles de céréalesCAPPER, B. S.Animal feed science and technology. 1988, Vol 21, Num 2-4, pp 127-140, issn 0377-8401Article

The effect of dietary inclusion of starch, sucrose and xylose on the utilization of dietary energy in sheep = Effets de l'inclusion d'amidon, de saccharose et de xylose dans les rations sur le taux d'énergie assimilable chez le moutonHUHTANEN, P; ROBERTSON, S.Animal feed science and technology. 1988, Vol 21, Num 1, pp 11-21, issn 0377-8401Article

Melasseschnitzel in futtermittelrechtlicher Sicht = Les pulpes mélassées du point de vue de la réglementation des aliments pour animaux = Molassed pulp from a legal viewpointTHIER, E.Zuckerindustrie. 1987, Vol 112, Num 1, pp 30-34, issn 0344-8657, 4 p.Article

Influence du traitement hydrothermique des farines de tournesol hybride sur le complexe protidiqueKSANDOPULO, L. N; BYKOVA, J. F; KLJUCHKIN, V. V et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 2, pp 10-12, issn 0025-4649Article

Determination of the transfer of cesium and iodine from feed into domestic animalsVOIGT, G; PRÖHL, G; MÜLLER, H et al.Science of the total environment. 1989, Vol 85, pp 329-338, issn 0048-9697, 10 p.Article

Changes in proximate and fatty acid compositions of carp fed low protein-high energy diets due to starvation during winter = Modifications de la composition globale et de la composition en acides gras de carpe nourries avec des rations très énergétiques à faible teneur en protéines avant la période de jeûne durant l'hiverTAKEUCHI, T; WATANABE, T; SATOH, S et al.Nippon Suisan Gakkaishi. 1987, Vol 53, Num 8, pp 1425-1429, issn 0021-5392Article

Dietary fat and nitrogen composition of milk from lactating cows = Les lipides de l'alimentation et la composition en azote du lait de vaches en cours de lactationDEPETERS, E. J; TAYLOR, S. J; FINLEY, C. M et al.Journal of dairy science. 1987, Vol 70, Num 6, pp 1192-1201, issn 0022-0302Article

Short-term manipulation of egg weight = Modification à court terme du poids des oeufsBALNAVE, D.Journal of the science of food and agriculture. 1987, Vol 40, Num 3, pp 195-203, issn 0022-5142Article

Fractional melting of hydrogenated milk fat = Fusion fractionnée de la matière grasse hydrogénée du laitBANKS, W; CLAPPERTON, J. L; GIRDLER, A. K et al.Journal of dairy research. 1989, Vol 56, Num 2, pp 265-273, issn 0022-0299Article

Tecnologia integrale di estrazione della sostanza grassa e preparazione di farine dal seme di cartamo = Procédé permettant simultanément l'extraction de l'huile et l'obtention de farine de graines de carthame = A wet method for the production of oil and protein meal from safflower seedLANZANI, A; BONDIOLI, P; CARDILLO, M et al.Rivista Italiana delle Sostanze Grasse. 1989, Vol 66, Num 6, pp 321-326, issn 0035-6808Article

Absence d'effets antinutritionnels des lectines de pois, sous forme native ou purifiée, chez le porcelet. Comparaison avec les lectines natives de soja = Absence of antinutritional effect of native or purified pea lectins in the young pig. Comparison with native soybean lectinsBERTRAND, G; SEVE, B; GALLANT, D. J et al.Sciences des aliments. 1988, Vol 8, Num 2, pp 187-212, issn 0240-8813Article

Einlagerungen und Austausch von Linolsäuren im Körperfett von Broilern bei zeitlich begrenzter Aufnahme verschiedener Ole und Fette = Dépôt et échange de l'acide linoléique dans les graisses de réserve de poulets de chair après une alimentation limitée dans le temps avec diverses huiles et graisses = Deposition and exchange of linoleic acid in depot fat of broilers during the uptake of various oils and fats for limited periodsPRINZ, G; HARTFIEL, W.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 2, pp 67-75, issn 0931-5985Conference Paper

Transfert des vitamines de l'animal à l'homme. Journée de vitaminologie 19831984, 60 p.Book

  • Page / 192